Kauppakeskus Veturi | Kouvola

Veturi on Kaakkois-Suomen suurin ja vetovoimaisin ostospaikka. Se sijaitsee yhden Suomen vilkkaimmin liikennöiden moottoriliikennetien, ns. kuutostien (VT6) varrella liikenteellisessä solmukohdassa. Veturin vuokrattava pinta-ala on 48 000 m² ja se on Suomen 8. suurin kauppakeskus. Sen lähivaikutusalueella asuu yli 90 000 asukasta ja siellä sijaitsee yli 11 000 vapaa-ajan asuntoa.

Kauppakeskuskokonaisuuteen kuuluvat myymälätilat kahdessa kerroksessa sekä selkeä pysäköintialue maantasossa kauppakeskuksen edessä ja takana. Veturissa toimii lähes 80 yritystä. Pysäköintipaikkoja on yhteensä 1800.

Kauppakeskus Veturin toimintaa arvioidaan kansainvälisellä BREEAM -ympäristöluokitusjärjestelmällä.

Tutustu Kaakkois-Suomen suurimpaan kauppakeskukseen www.kauppakeskusveturi.fi

Energiatehokas Veturi – Kauppakeskus saavutti Excellent-tason Breeam-ympäristösertifioinnissa

Kouvolassa vuonna 2012 avattu, Kaakkois-Suomen suurin kauppakeskus on saavuttanut arvostetun, kahden Excellent-tason sertifioinnin BREEAM-ympäristöluokituksessa. BREEAM In-Use -sertifiointi on maailmanlaa-juisesti käytetyin kiinteistön ympäristötehokkuutta yhtenäisellä tavalla arvioiva järjestelmä. Sen avulla pyri-tään tehostamaan kiinteistön energiatehokasta ja ympäristöystävällistä toimintaa sekä parantamaan käyttä-jien työskentely- ja elinolosuhteita sekä viihtyvyyttä.

Lue lisää >>

 

Kauppakeskus Veturin katolla on yksi Suomen suurimmista aurinkovoimaloista

Kouvolassa sijaitsevan Kauppakeskus Veturin katolle valmistui vuonna 2018 aurinkovoimala. Suomen suurimpiin lukeutuva aurinkovoimala vahvistaa Veturin ympäristövastuullista toimintaa ja tuottaa sähköä kauppakeskuksessa sijaitsevalle K-Citymarketille. Veturin kauppakeskus tarvitsee kaukolämpöä lämmittämiseen vain kaikkein kovimmilla pakkasilla.

Lue lisää >>

Lisätiedot

Jari Koistinen
Kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Veturi
+358 400 653 478
jari.koistinen@kauppakeskusveturi.fi

Vuokraus

Armi Aho
Kaupallinen konsultti / Colliers
+358 50 433 2777
armi.aho@colliers.com